Steun een deelnemer 2018-01-26T12:29:40+00:00

Geef jouw favoriet een duwtje in de rug!

In België zijn gemiddeld 800 tot 1000 ALS patiënten. Ieder jaar komen er ongeveer 200 diagnoses bij, en moeten we ook afscheid nemen van hetzelfde aantal patiënten. Om deze 1000 mensen hoop op genezing te brengen hebben we geld nodig. Veel geld. Helaas de bittere realiteit…

De helden die aan de Ortler Mountain Challenge deelnemen als fietser, loper of als vrijwilliger dragen onze boodschap uit en spannen zich in om het verschil te maken. Maar zij kunnen dit niet alleen. Zij hebben een duwtje nodig om die top van de Stelvio te bereiken of om die 42 km te lopen.

En net daar kan jij hen helpen!

Ken je iemand die deelneemt of wil je een groep uit je stad of gemeente naar de top helpen? Of wil je gewoon je eigen steentje bijdragen?

Doneer aan het Hart voor ALS fonds en steun je favoriete deelnemer in zijn uitdaging.

Hoe kan je iemand steunen?

Om de donaties mogelijk te maken gebruiken we het online platform van dono.be. Op de actiepagina van ORTLER MOUNTAIN CHALLENGE voor ALS 2018 vind je een aantal deelnemers of actievoerders (individueel of in groep). Kies je favoriete actie; door op de foto te klikken kan je meer lezen over de deelnemer(s).

Klik op de DONEER NU knop om je sponsoring te starten.

Je kan nu een bedrag kiezen of zelf invullen. Vul ook je gegevens in en volg de richtlijn voor de betaling.

De actiepagina van je favoriet geeft in real time de via Dono opgehaalde giften weer. De giften komen rechtstreeks toe op de rekening van de vereniging, met verwijzing naar de campagne. Opgelet, enkel online betalingen worden op de Dono pagina opgenomen.

NB. Donaties via dono.be kunnen enkel online via Bancontact en zijn dus enkel beschikbaar voor Belgische deelnemers. Noteer ook dat bij dono.be donaties geen fiscaal attest kan verstrekt worden.

Wenst u een donatie met fiscaal attest te doen, gebruik dan dit donatieformulier. Uw gift komt dan niet op het conto van uw favoriete deelnemer maar u steunt wel het Hart voor ALS fonds.

Lukt het niet helemaal met deze uitleg, of zit je met een praktische vraag, stuur een bericht via het contactformulier of via Facebook.